Pohjantien Trööttääjät

Pohjantien Trööttääjät. Kuva Tuija Hyttinen.

Vuonna 2017 käynnistyi ensimmäinen erityislasten ja –nuorten puhallinorkesteriryhmämme Pohjantien Trööttääjät yhteistyössä koulun kanssa. Tänä syksynä yhdistys laajensi toimintaa kattamaan myös Martti Ahtisaaren koulun erityisluokkien oppilaat.

Olemme saaneet apurahoja Suomen Kulttuurirahastolta, Oskar Öflunds Stiftelsenin säätiöltä ja Pohjois-Savon rahastolta, jotka mahdollistavat tämän toiminnan. Yhdistys on hankkinut uusia soittimia ja palkannut ammattitaitoisia opettajia.

Yhdistyksen toimintaan voi tutustua Facebookissa Pohjantien Nuorisomusiikki ry tai kotisivulta www. pohjantiennuorisomusiikki.fi
Pohjantien Trööttääjät kokoontuu keskiviikkoaamuisin klo 8-10 Kalevalan koulun musiikkiluokassa orkesterinjohtaja Marjukka Huttusen ja erityisluokan opettajan Anne Heikkisen kanssa. Teemme yhteistyötä lukuvuoden aikana Martti Ahtisaaren koulun puhallinorkesteriryhmän kanssa, jota ohjaa musiikkipedagogi Mari Hiltunen.

Orkesteritoimintaan liittyvät maksut:
Jäsenmaksu 10 € mm. konsertti- ja esiintymismatkat, mahdollisen soitinhuoltomaksun jäsenetu

Soitinhuoltomaksu jäsenille 30€, ei-jäsenille 100€
Soitinhuoltomaksu tulee maksaa vain, jos on tarve viedä soitin kotiin.

Jäseneksi pääset liittymään tästä linkistä.

Toimintaamme kuuluu monenlaista yhdessä tekemistä. Tuemme orkestereitamme, hankimme nuotteja, soittimia ja esiintymisasuja, huollamme soitinkantaamme, ja avustamme mahdollisuuksien mukaan soittotunneissa ja leirimaksuissa, järjestämme esiintymismahdollisuuksia ja konserttimatkoja ym. Rahoituksen keräämme avustuksin, jäsen- ja soitinhuoltomaksuin sekä talkootyöllä.

Yhteystiedot:
Orkesterinjohtaja Marjukka Huttunen,040-5306061
sähköposti: marjukka530@mail.com

Pohjantien Nuorisomusiikki ry (Ponus), sähköposti: pohjantien.nuorisomusiikki@gmail.com